Noen av våre prosjekter PDF Skriv ut E-post

 

 

 

Lilletuneveien 3 AS - Tesla Sarpsborg

tesla

 

Haga & Hågensen har via innleie til Insenti AS stått for prosjekteringsgruppelelse for Tesla Sarpsborg, nytt verksted og salgsavdeling på Tunejordet i Sarpsborg. Byggestart i august/september 2019 der Haga&Hågensen vil være prosjekt- og byggeleder for utførelsen.

   

 

Herføll bygg AS - Byggevareutsalg Moss

img 8669

 

Ombygging av Carlsen&Fritzøe byggevareutsalg i Varnabeien i Moss. Utarbedet konkurransegrunnlag og kontrahering av byggentreprenør med prosjekt- og byggelelse av utførelsen. Ferdigstillelse i juli 2019.

   

 

 

ABE Eiendom AS - Tuneveien 89 næringsbygg

img 2769

 

Haga & Hågensen var prosjekteringsgruppeleder i forprosjekt for totalentreprise med etablering av prosjekteringsgruppe og utarbeidelse av kravspesifikasjon og tilbudsunderlag, og kontrahering og forhandling av entreprenør. Prosjektet ble overlevert i januar 2019 og vi har hatt oppdrag med byggeledelse,prosjektledelse og KU i gjennomføringsfasen med oppfølging av kvalitet, fremdrift og kostnadsstyring. 

   

 

Fredrikstad kommune - Trosvik skole

img 1635

 

Tilbygg, påbygg, samt rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Christian har vært byggeleder/byggherreombud for Fredrikstad kommune, prosjektet påstartet i januar 2018 og ferdigstilles høsten 2019.

   

 


 UDI - Ankomstsenter Østfold

img 2205

   

 

 

 

Byggeledelse for UDI ved Østfold Ankomstsenter i Råde. Rehabilitering og ombygging for mottak av flykninger, inkludert over 1000m2 sykehusareal og sanitærbygg. Prosjektet ledes av Haga & Hågensen med fremdriftsstyring, koordinering av entreprenører, innkjøp og kontrahering mv. 

Mer om prosjektet på Råde Kommunes hjemmesider.

 

 

Statkraft Varme AS- Moss fjernvarme

fjernvarme

   

Haga & Hågensen har oppdrag som byggeleder for Statkraft Varme AS, utbygging av fjernvarmenett i Moss/Rygge. Det skal bygges nytt hoved fjernvarmenett for sammenkobling av tre eksisterende områder med egen forsyning i dag - Moss sentrum, Jeløya og Mosseporten. Total ca. 9,4 km rørtrase.

 

 

Statens vegvesen - byggherrebistand Oslo- og Akershus.

IMG 0677 002

   

Haga & Hågensen er innleid som byggeleder konstruksjoner i  byggherreorganisasjonen til Statens vegvesen ifm utvidelse av rv. 22. Ca. 5km utvidelse til 4-felts vei med nytt gangveisystem og flere bruer og kulverter. Anleggsperiode mai 2013 - desember 2015.

Mer om prosjektet her.

 

 

Telenor Eiendom Holding - Rammeavtale ved Jeløy Radio Kurs- og Konferansehotell

IMG 6172

   

 

 

 

Haga & Hågensen AS har rammeavtale med Telenor Eiendom Holding AS og bistår ved gjennomføringen av flere prosjekter ute og inne ved Jeløy Radio Kurs- og Konferansehotell.

 

Forsvarsbygg - festningsvern

IMG 2370    

 

 

 

Prosjektledelse. Lars Haga bistår forsvarsbygg med prosjektledelse i flere rehabiliteringsprosjekter ved Fredriksten festning i Halden og i Fredrikstad 2012-2015.

Verneplan Fredriksten festning

Fredriksten festning på FB

 

HR Prosjekt, byggeledelse reklamasjoner ved Den Norske Opera og Ballett    

statsbygg    

 

 

 

Haga & Hågensen v/Christian var innleid til HR Prosjekt for byggeledelse ved reklamasjoner på Den Norske Opera og Ballett sommeren-høsten 2012. 4 ulike prosjekter med utvendige steinarbeider, skifte av scenegulv, belysning og tekniske fremføringer til nebbet. HR Prosjekt